Despre noi

Știm și înțelegem faptul că fiecare pacient este diferit, mai ales când vine vorba de modul în care reacționează la diagnostic, durere și recuperare. La C.O.R.P. MED ne-am făcut misiunea de a oferi oamenilor cele mai bune îngrijiri pentru pacienți disponibile pentru ei.

Centrul nostru oferă unele dintre cele mai impresionante echipamente de fizioterapie disponibile pe piață în ziua de astăzi, iar echipa noastră cu înaltă calificare formată din medici, fizioterapeuți și kinetoterapeuți este mereu la dispoziție pentru a oferi și implementa un program de recuperare integral pentru pacienții noștri.

Ce ne face diferiți?

De mulți ani, prof. Raoul Saggini și echipa sa tratează pacienți care includ unele dintre cele mai importante nume din lumea sportului. În 1994 prof. Saggini a dezvoltat S.P.A.D. (Sistemul postural antigravitațional dinamic), care este una dintre cele mai bune terapii neinvazive care tratează durerile de spate și postura deficitară. O mașinărie care anterior era disponibilă doar în toată Italia și Statele Unite, este acum accesibilă pentru prima dată aici, în estul Europei, la C.O.R.P. MED. La acest echipament inovator, am adăugat o echipă dedicată de profesioniști calificați, precum și echipamente de top pentru fizioterapie.

Doriți să faceți o rezervare sau să obțineți mai multe informații?

Sunați-ne la +40 374 944 833 / +40 759 508 508 sau trimiteți-ne un e-mail la office@corpmed.ro

Sperăm să vă vedem curând!

Echipa C.O.R.P. MED

Familiarizează-te cu experții noștri înainte să vii

Raoul Saggini -
Medic chirurg ortopedic

Profesor universitar titular la Universitatea E-Campus din Novedrate Italia-Elvetia

Specializat în Medicină Fizică și de Reabilitare, Ortopedie și Traumatologie la Universitatea din Florența și Medicină Sportivă la Universitatea „G. d’Annunzio din Chieti-Pescara-Teramo.
 A fost Director al Școlii de Specializare în Medicină Fizică și de Reabilitare de la Universitatea „G. d’Annunzio” din anul academic 2007/2008 până în 2017/2018;
Persoană de contact națională la MIUR în sectorul MED-34 pentru activitatea și organizarea Școlilor italiene de specializare în Medicină Fizică și de Reabilitare din 28-02-2011 până în 31-8-2022;
Președinte al Comisiei Naționale de Calificare pentru profesorii de nivel I și II în sectorul 06 / F4 Med 33-34 în perioada 2016-2018;
Coordonator al „Grupului Tehnic pentru Analiza in profunzime a Clasificarii, ,,Clasificarea și Măsurarea Poziției și Disfuncțiilor Aferente” în Tabela Tehnică a Ministerului Sănătății din Italia în anii 2016 și 2017;
Director științific al programelor de reabilităre în activitățile de învățare și formare sponsorizate de Ministerul Italian al Afacerilor Externe pentru consolidarea cursului de licență în Fizioterapie la Universitatea Regală din Amman, Iordania din 2007 până în 2018.
Președinte al Cursului de Licență în Fizioterapie la „G. D’Annunzio ” din 01/2006 până în 08/2022;
Membru ales al Comisiei Naționale pentru Cursurile de Licență în Fizioterapie pentru Profesiile din domeniul Sănătății din 2013 până în 2022.
Este președintele Societății de Medicină Regenerativă Multidisciplinara si Intervențională (SIMRIM).
În domeniul științific, a participat ca speaker la nenumărate congrese științifice în Italia și în străinătate
Autor si coautor a peste 450 de lucrari științifice, 8 volume și 20 de capitole de carte.
1986-1992 Asistent al medicului nationalei de fotbal a Italiei, Profesor Leonardo Vecchiet.
1992-2004 Medic la centrul de pregătire Coverciano pentru cursurile superioare de antrenori
Consultant medical extern pentru diverse echipe de fotbal italiene:
1982-1992 Sampdoria Genova (Vialli – Mancini)
1984-1991 Napoli (Maradona)
1987-1997 Milan (Sacchi, Maldini)
2000-2020 Torino, Perugia, Fiorentina
2020- Prezent Empoli, Juventus.
dr-nedelea

Dr. Georgiana Nedelea

Change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

madalina

Madalina Feteleanu

Fizio-kinetoterapie

Fiziokinetoterapeut pasionată de sănătatea și starea de bine a pacientilor, asistenta a Prof. Dr. Roul Saggini, are o viziune orientată spre excelența si a participat activ la numeroase congrese internaționale de fizioterapie, învățând cele mai recente tehnici și abordări în acest domeniu în continuă dezvoltare.
Expertiza ei se extinde și în domeniul masajului terapeutic, o artă de vindecare ancestrală care completează perfect tratamentul fizioterapeutic. Cu o mână blândă și pricepută, ofera pacienților momente de relaxare și eliberare a tensiunii acumulate.
A absolvit cursul de Stretching Global Activ, o metodă inovatoare de îmbunătățire a flexibilității și mobilității corpului, care poate contribui semnificativ la starea de sănătate și performanța dumneavoastră fizică.
Este, printre altele, specializata în lucrul cu copiii. Înțelegerea unică a nevoilor lor specifice și abordarea sensibilă fac din Madalina un partener de încredere în îmbunătățirea stării lor de sănătate și în dezvoltarea fizică armonioasă.
andrei

Andrei Cercel

Fizio-kinetoterapie

Specialist dedicat în recuperarea medicală cu o experiență de peste 4 ani în domeniu. A colaborat ca asistent al renumitului Prof. Dr. Raoul Saggini, expert în domeniul fizioterapiei.
Experiența și pasiunea pentru domeniul recuperării medicale l-au condus să participe la numeroase specializări și congrese internaționale de fizioterapie, unde a avut ocazia să învețe cele mai recente tehnici și metode de tratament. Deține atestatul pentru practicarea terapiei Yumeiho gradul II, o metodă eficientă pentru restabilirea echilibrului corporal și a funcției musculare.
A urmat traininguri specializate și a colaborat cu centre de fizioterapie din Italia, sub îndrumarea Prof. Dr. Raoul Saggini, ceea ce i-a oferit o perspectivă internațională asupra abordărilor terapeutice.